Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

maanantai 20. joulukuuta 2010

20 / 24






Eilen koristelimme kuusen...tietysti vain valkoisin joulupalloin! Kuusenjalkana toimii wanha "puusaavi", jonka olen maalaillut; kas kummaa, valkoiseksi!! Pisteenä iin päälle olen antanut "uuden elämän" wanhalle virkatulle pyöreälle pöytäliinalle... se toimii meillä kuusenalusmattona!!!

4 kommenttia:

  1. Ihanat tutut kätöset siellä koristelee joulukuusta.Varmaankin on joulupukki jo mielessä Prinsessalla.
    Vielä muutama päivä malttaa odottaa.

    Terv.tortsu

    VastaaPoista
  2. Täällä alkaa nämä pienet kätöset olla aika levottomat...pitkä on ootos ollut ja vielä vaan lasketaan päiviä malttamattomana aattoon!!!
    Terveisiä ja haleja meiltä kaikilta teille...

    VastaaPoista
  3. HYVÄN JOULUN toivotuksin täältä lumisesta etelästä koko perheelle.Kyllä nyt tuntuu ihan vanhan ajan joululta,kun täälläkin on lunta.Joulu valmistelutkin alkavat olla jo loppu suoralla.Muutama päivä vielä ja sitten koittaa SUURI JOULUJUHLAMME nauttikaamme siitä.
    Kaikkea hyvää ja RIEMULLISTA JOULUN AIKAA !!!
    terv. "pisara"

    VastaaPoista
  4. Kiitos, samoin "Pisara"!
    Täällä on uskomattoman kaunista ulkona ja meilläkin alkaa olla loppusuoralla jouluvalmistelut...tosin minun pitää paistella tänään vielä pipareita lisää, sillä eilen huomasin, että ne olivat tehneet jo liian hyvin kauppaansa!!! Muutamia pieniä jouluaattoon liittyviä "ohjelmajuttuja" laittelen vielä kasaan ja pakkailua yms. puuhailua täytyy tässä toimitella...torstai on vielä työpäivä mutta sitten ajellaan maille ja rauhoitutaan Jouluun!

    VastaaPoista