Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Huopatossut



Ostin kerran ystävältäni erittäin edullisesti huopatossut, jotka hän oli leikannut takaa auki... muutama päivä sitten keksin loisto-idean. Hain askarteluliikkeestä mustaa satiininauhaa ja nyöritin nauhat kauniisti leikattuun kohtaan!!! Hmm. naisellista ja kaunista. Ps. Arvatkaako soiko taustalla Turunen?

8 kommenttia:

  1. Just puhuttiin päiväkodin hoitajan kanssa,että kunnon huopikkaat pitäis nyt saada jalkaa,kun on ollu niin törkeen kylämä.Ja sul on oikeen tollaset "tuunatut":))Minä jatkan viel kyselyä,mitkä on kaikista läpimimmät jalkineet...
    t.MK

    VastaaPoista
  2. Minä taidankin toivoa huopikkaita joulupukilta..Neulamuikun pihassapa pukki ja poro jo vieralivat,kuvassakin sai poseerata..lapset tosin..äitikin olisi voinut pukin polvella istua..no aattona sitten.

    VastaaPoista
  3. Se onkin hyvä lahjatoive...eikun rustaamaan kirjettä korvatunturille! Otitko kuvan blogiisi pukista ja porosta? Maltahan aattoon, jos vaikka sitten pääsee äiditkin pukin polvelle.

    VastaaPoista
  4. Huopikkaat olisi varmasti tarpeen näillä leveysasteilla tähän aikaan vuodesta.

    Mitä, mitä onko Anullakin blogi? Kertokaas vinkkejä mistä löytyy? Kiva olisi lueskella. Täälläkin pitää kuikuilla harva se päivä, että mitäs täältä löytyy. :)

    VastaaPoista
  5. Anulla on blogi suunnittelu vaiheessa...toivottavasti hän saa sen pian toteutettua sillä aineisto tulee olemaan mukavaa luettavaa!!! Varmasti saat siitä tiedon HETI kun se luettavaksi ilmaantuu...ihana kuulla, että kuikuilet sivuillani. Hauskaa päivää!
    Ps. Sinunkin kannattaa kirjoittaa korvatunturille...

    VastaaPoista
  6. Huopikkaita voi yrittää tavoitella tuolta
    www.tuhka.info/huopikkaat.cfm
    terv. Terho

    VastaaPoista
  7. Kiitos tiedosta Terho Hukka!!!
    Nyt ystävät hyvät olisi huopikkaita tarjolla...

    VastaaPoista