Tänään pyöräytin ekaa kertaa mozzarella -pizzan ja
täytyy todeta, että tätä voi tehdä toistekkin! Pizzan
päälle ripottelin tuoretta rucolaa, joka täytyy ainakin
minun makuuni liottaa ennen käyttöä...sillä näin siitä
tulee pehmeämpi ja maistuvampi. Huomenna on jo
perjantai...voi miten nopeasti on taas viikko vierähtänyt!
Herkullista illanjatkoa...
Nam ! Varmasti hyvää:)
VastaaPoistame rakastetaan rucolaa...tais jäädä Italian matkalta aikoinaan:))Ei tartte edes liottaa,sitä laitetaan lasagnenkin päälle....Ihanan näköstä pizzaa,kunpa ois saanu olla syömässä;)
VastaaPoistaMemmi: Niin oli ;)
VastaaPoistaCamilla: Kiitos vinkistä, täytyypä
kokeilla lasagnenkin kanssa...
Hauskaa kun matkoilta jää "takataskuun"
mukavia muistoja...