Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ensimmäinen adventti


Meillä on aina kuulunut tähän perinteisesti kynttilän sytyttäminen, samalla olemme laulaneet "nyt sytytämme kynttilän" -laulua. Tänään saimme sytyttää ensimmäisen kynttilän. Aikaisemmin tuli riittaa lapsilla siitä kuka saa sytyttää sen kynttilän mutta nyt alkaa olla sekin vaihe ohi. Mieheni ja poikani tekivät meille omannäköisen adventtikynttelikön aikaa sitten kun entinen ei miellyttänyt minun silmää...tosin tämäkin piti maalailla valkoiseksi!
Meillä jatkuu tämä päivä nuoremmalla "ensimmäisen-adventin-perinteellä", sillä kokoonnumme jo toisen kerran kolmen perheen kesken viettämään pikkujoulua, tällä kertaa ITALIALAISITTAIN. Saas nähdä laitanko siitäkin muutaman kuvan tänne...Hyvää päivänjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tänään adventina "lauloimme" HOOSIANNAA,ja maistelimme torttuja,täällä kirpeässä pakkasessa.
    Emme suinkaan ulkosalla olleet.Takassa tuli ihanasti rätisee ja lämmittää mukavasti.Kynttilät loistaa kuin "lasten silmät" kuten laulussa sanotaan.Moccakin näyttää nauttivan tuossa takan edessä tunnelmasta.
    Riemukasta Joulun odotusta!!!!

    VastaaPoista
  2. Adventista alkaa joulun odotus,ja kaupoissa myös pitkä jonotus.Kotona paikat hinkataan ja puunataan,kakut ja piparit myös leivotaan.
    Joulun "kunkku",kinkku uuniin laitetaan, ja koko yö sitä sitten haistellaan.
    Sitten saapuukin jo Jouluaatto,ja kukas se ovelle koputtaa,sehän onkin Joulutaatto.
    Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa,
    sehän onkin kuin ihmeellistä taikaa
    terv.tortsu

    VastaaPoista
  3. Hyvää jouluajan odotusta sinne kaupunkiin, kyllä täälläkin kohta adventtikynttilä syttyy,mutta odotetaan nyt hiukan hämärän tuloa..
    Mikähän tämän kynttilän polttamisen idea mahtaa olla,mistä se kertoo näin adventtina..olisin tiedosta hyvin kiinnostunut...

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!
    Rauhallista adventti-illanjatkoa.
    Nyt täytyy lähteä katsomaan vastapareja...nyyh tänään sarja päättyy.

    VastaaPoista