Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

lauantai 6. marraskuuta 2010

Hyvää pyhäinpäivää


Illan hämyssä kävimme perinteiseen tapaan sytyttelemässä haudoille kynttilöitä. Tämä pyhäinpäivä oli vain ikimuistoinen, sillä saimme kunnian olla osallisena ristiäisissä, joissa oma esikoispoikamme oli päässyt pienokaisen kummiksi.

3 kommenttia:

  1. Sinulla olikin täällä just sellainen kuva minkä itse olisin halunnut laittaa:) Kävimme myös hautausmaalla kynttilän sytyttämässä,ja muistuttamassa itsellemme elämän rajallisuudesta.Teil oli todellakin iloinen päivä,kun saitte olla juhlimassa uutta elämää.Me juhlimme huomenna vanhimpien lapsiemme synttäreitä 19v ja 18v,käääääk,niin se aika menee.
    t.MK

    VastaaPoista
  2. kiitokset ihanasta kuvasta ja tunnelmasta jonka se toi mieleeni...tänään on peräti 42 vuotta kun pakkasin matkalaukun, jätin lapsuudenkotini ja läksin maailmalle..eli Helsinkiin kylään, sain työpaikan ja sillä tiellä ollaan..
    mutta ei viellä päivääkään ettenkö olisi muistanut kotikontujani...kiitos ihanasta blogistasi ja palaan tänne varmasti usein...terv.anoppisi

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista; todellakin yhteen päivään voi mahtua paljon...mielikuvia, muistoja, iloa, surua, haikeutta, rakkautta! Tälläiset päivät tuovat juuri näitä tunteita pintaan mitä ei aina arjen tiimellyksessä pysähdy pohtimaan...terveisiä teille molemmille ja mukavaa illanjatkoa! Ps.Synttärisankareille onnittelut!!!

    VastaaPoista