Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 9. marraskuuta 2010

Muutama näppärä säilytysidea



Tänään oli taas se päivä kun pääsin aikaisemmin; "koti kuntoon"-ajatuksella oli iltapäivän teema. Vien vielä tänään kirpputorille myyntiin tawaraa, on mukavaa kun voi laittaa tavaraa kiertoon sekä löytää kenties "jotain pientä ja ei niin tarpeellista tilalle". Wanhassa amerikanarkussa on meidän kaikki valokuvat ja wanhassa lääkärinlaukussa, uskokaa tai älkää mieheni minulle kirjoitamia rakkauskirjeitä! Pieni matkalaukku on saanut sisäänsä vain ja ainoastaan sukumme vanhoja mustavalkoisia valokuvia.

9 kommenttia:

  1. Nämä oli varsinaisia aarrearkkuja kaikki :)) Se vaatiin vain sopivan rauhallisen hetken ja hyvän fiiliksen,kun voi uppoutua aarteiden joukkoon.Minullakin on muutama vastaava aarrelaukku,ja odotan että tulisi sopiva aika päästä purkamaan niitä muistoja.
    t.MK

    VastaaPoista
  2. Hyvät säilytys tilat teillä.Meillä olisi ehdotus hyvä.Arkkuun voisi laittaa setelit ja pienempiin kolikot ja iso munalukko ilman avainta.
    Terv.tortsu ja urtsu touhulasta

    VastaaPoista
  3. Kiitos mukavista kommenteista! Jos, vai olisikin seteleitä ja kolikoita niin, että niitä ehtisi säilöä mutta kun ei...
    Muistoja kyllä piisaa "aarrearkkuihin"!!!

    VastaaPoista
  4. Kiva toi teidä arkku ja mukavat kommentitkin joita on mukava lukea..niin minun ehdotukseni on arkun sisällöstä...siellä voisi säilyttää esim.vaatteita joihin on mahtunut muutama vuosi sitten...kokeilla niitä ajoittain ja se on paras vaaka.. kohta pakko lähteä lenkille,säästöä tuo ruokalaskun pienuus kun juo vaan vettä....

    VastaaPoista
  5. Kiitos!
    Niin hyviä ehdotuksia arkuille, että pitäisiköhän niitä hankkia lisää ;o)

    VastaaPoista
  6. Tosi mahtava tuo valkoinen arkku ja vanha lääkärinlaukku.Lääkärinlaukussa pitäisin kaikki lääkkeet,siis lääkekaappina.Arkussa sitten kaikki isommat "pullo lääkkeet"ja "lasit". Tämä yksi ehdotus.

    VastaaPoista
  7. Hei! Tämän idean lääkärinlaukusta laitan muhimaan... kiitos!!!

    VastaaPoista
  8. Arkun tarinaa...joskus v 1890 siellä todennäköisesti säilyttiin emännän saamat perinnöt, kuten nytterö lampaan villaa,luusta tehdyt parsinneula ja sukkapuikot,pala sian sivua,pellavaista alushousukangasta ,mäntysuopatanko,nauriin siemeniä, täystuhoa täiden tuhoamiseen, naskali sikojen salvamiseen sekä tietenkin muutama kaffeen papu jouluksi..

    VastaaPoista
  9. Ihana kommetti...loistava arkun tarina! Voin sielunisilmin nähdä näin olleenkin...
    Kiitos tarinastasi.

    VastaaPoista