Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

maanantai 22. marraskuuta 2010

Sanomaa


Mummini puheli minulle kerran, että ennen nukkumaanmenoa olisi hyvä aina sopia, jos puolison kanssa oli jotain eripuraa päivän aikana tullut...vihoissaan ei ole hyvä mennä nukkumaan! Mielestäni se neuvo on ollut erittäin loistava tosin "välillä/joskus/harvoin" aika vaikea noudatettava!? Tämä tarran nähtyäni, ajattelin, että onpa osuvasti sanottu...voiko asiaa enään kauniimmin pyytää vaikkei olisi eripuraa ollutkaan!!!

14 kommenttia:

  1. Kyllä mummit on viisaita.Sehän se on ollutkin pitkän avioliiton salaisuus.Hyviä ja kauniita ohjeita,meille itse kullekkin.
    "Pisara"

    VastaaPoista
  2. Mummit on todellakin viisaita,samaa mieltä:)
    Ja seinätekstit kauniita.
    -MK

    VastaaPoista
  3. ja arvatkaa mikä täs mumminen ylistyksessä on kivaa ja pitkänäköistä?:äideistä tulee niitä mummeja,ha ha ha haaaaa.....eli hyvä äidit!!!
    -MK

    VastaaPoista
  4. Ihana kommetti...KIITOS SINULLE! Sain makoisat naurut!!! Mukavaa illanjatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  5. Kylläpä on mukava lukea näitä MUMMOILLE tulevia ihania kommenteja.MUMMOT on TOSI viisaita ja vanhetessaan vähän pyöreitä,mutta mukavia.
    5 lastenlasten MUMMO

    VastaaPoista
  6. Mummot ovat ihania...mitä sitä tekisikään, jos ei olisi mummoja! Hyvä mummot!

    VastaaPoista
  7. Ensin on vaan pienet tytöt,niistä vartuu teiniikäisiä ja omia rajojaan koettelevia neitejä,sitten heistä varttuu "kuumia pimuja"ja sen jälkeen pullantuoksuisia äitejä,sitten uranaisia ja ryppyvoitteinen suurkuluttajia,haarakiilaiset sukkahousut on myös tarpeellinen komistus,mutta viimein koittaa ns.rauhoittumisvaihe ja pääset mummoksi...muutaman vuoden jälkeen oletkin jo täysin sopeutunut tähän rooliin joka onkin sitä ihaninta aikaa...onnea kaikille onnellisille mummoille....

    VastaaPoista
  8. Itse tuntuu siltä, että nyt elää elämässään aika kivaa aikaa, omat lapset hyvällä mallilla ja itsellekkin sekä parisuhteelle alkaa jäädä aikaa eritavalla. Perheenä voimme harrastaa yhdessä asioita, veneily on hyvä esimerkki viime kesältä!
    Työelämässä motivaatio kohdillaan ja vireystaso loistava...joten aika hyvää vaihetta mennään!!!
    Ps. Tosin nyt tutkii jo tarkemmin noita silmänympärysvoiteita yms. Huomasin toissa iltana lukevani mainosta pakaroita kohottavista
    pöksyistä, apua! En tosin tilannut niitä!!!

    VastaaPoista
  9. Hah..haa..pakarat korkeammalle...kyllä se tuo maanvetovoima on elämämme yksiä tosiasioita joten mitä sitä vastustamaan...?,ennenvanhaan oli se suvun rikkaus jos emäntä oli rehevä,pyylevä,topakka työihminen,isännälle/appiukolle haluttava..ja mitä enempi kiloja, sen mukaan arvo nousi suvun silmissä..joten tsemppiä kaikille mummoille ja ollaan ylpeitä roolistamme...

    VastaaPoista
  10. Mistä on mukavat Mummot tehty?
    Makeasta pullataikinasta,hillosta,vasta jauhetusta kahvista ja sokerista.
    Näistä on mukavat Mummot tehty!!!

    VastaaPoista
  11. Tosiaankin, ennenvanhaan kaikki taisi olla toisin!
    Olisiko ollut paremmin...mene ja tiedä!?! Hyvä me naiset; äidit ja mummot...kaikenkokoiset!

    Aivan ihana tuo runo "Mistä on mukavat mummot tehty?"
    Kiitos teille kommenteista ja hauskaa päivää kaikille!

    VastaaPoista
  12. Mistä on mummot tehty...?
    lasten kasvattamisesta,nautinnollisten koti-iltojen vietosta musta valkoisen tv:n ääressä,itsekeksityistä ilta saduista,viikonloppusiivouksista,kotipullan leipojista,sukan kutojista...jotka tänäpäivänä yrittävät sopeutua mikroruokiin,isoihin liikekeskuksiin,kulutushysteriaan,tekniikan ihmeisiin,kielivaatimuksiin,ryppyjen poiston ihmeelliseen maailmaan..mutta niin kauan kun tämä liikuntakyvyn ja ajatusmaailman toiminnot säilyvät tuolla kovalevyllä,no hätä...

    VastaaPoista
  13. No nyt on kyllä nämä mummot tehty "teräksestä"! Taisit osua naulan kantaan...ei mummojenkaan elämä taida aina "ruusuilla tanssimista" olla. Kaikki kunnia mummoille!!!

    VastaaPoista