Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Herrar niinkuin ovessakin lukee



Miesten wc on herrasväenpuolella ja sisustukseltaan aika karu...värimaailma on miehinen. Meillä on miehillä ja naisilla omat wc:t; mikäli käyttää "väärää" wc:tä on siitä seurauksena aina "sanktio", joka voi olla esimerkiksi, että joutuu tarjoamaan maistuvat "baakkelsit kahvin kera" koko perheelle. Näin käy tosin äärettömän harvoin!

4 kommenttia:

  1. Hei, ihan turha odotella nisukahveja, minulla on herrainpuolella omaa lukemistakin..sinne paiskaudun kun hätä yllättää..!

    VastaaPoista
  2. No, se taitaapi pitää kutinsa kun on SINUSTA puhe!
    Silti, sääntö on sääntö ja sinultakin saatetaan nisukahveja vaatia... ;o)
    Toisaankin, tämä IHANA ystäväni on tuonut omat lukemisensa MIEDÄN herrainpuolen vessaan vaikkakin naisihminen on ja OMASSA taloudessa asustaakin!

    VastaaPoista
  3. Hei kävin minäkin kerran "HERRAR"huoneessa,en tiennyt että "Kranssi"pitää tuoda kahvin kanssa pöytään.Täytyypä muistaa seuraavalla kerralla kun tulemme käymään.
    Kranssi kahvia odotellen Tortsu

    VastaaPoista
  4. No nyt kyllä harmittaa kun on kahvit baakkelseineen menneet ohi...siinä onkin vinha juttu, jos talonväeltä "salaa" käy "väärässä huoneessa" niin voipihan olla, että sanktio jää tulematta kun ei ole asian perää huomannut! Sinulle terveisiä...ensikerralla on oltava baakkelsit mukana! ;o)

    VastaaPoista