Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 30. marraskuuta 2010

Kuvakalenterit


Itse fanitan tällä hetkellä kuvakalentereissa kaupunki-aiheisia kalentereita! Ylimpänä on viime vuoden kalenterini, jota en raaskinut hävittää vaan teippasin luukut kiinni ja otin sen uusiokäyttöön. Kalenteri on Minna Immosen käsialaa ja niin kaunis.
Alimpana on "ihka oikea" kuva Helsingin joulukadulta, joka on Pirkko Kanervan käsialaa.
Se on oikea aarrelöytö, se on ihana noine vanhoine rakennuksineen ja luukkuineen! Huomenna voi jo sitten aukaista ensimmäisen luukun!

3 kommenttia:

  1. Kuulehan ystävä hyvä! On tainnu maalaistonttukin "koukuttua" tähän blogiisi. Pakko käydä päivittäin tsekkaamassa mitä kaikkea kivaa olet taas keksinyt. Tuntuu ihan siltä, kuin olisi jo teillä piipahtanut kylässä. Mukavaa joulunalusaikaa koko perheelle!!! Monta on mukavaa muistoa mielessä :)
    t. peekää, peekää ; ))

    VastaaPoista
  2. Minäkin hankin itselleni kuvakalenterin,ja kotona muistin,että tais olla sama kalenteri viimekin jouluna:) noi sun kalenterit oli kyllä kauniitä,varsinkin sen Helsinki aiheinen:))
    Huomenna sitte päästään availemaan.....
    t.MK

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että "koukuttaa"...ei haittaa yhtään!
    Tervetuloa kyläilemään ihan livenäkin ;o)

    Voi, että MK...harmi tuo sinun tupla-kalenteri-juttusi, harmi. Huomenna sitten saadaan availla näitä ihania kalentereita, kaikesta huolimatta.

    VastaaPoista