Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

lauantai 27. marraskuuta 2010

Eteistilan seinältä bongattu


Valokuvia, näitä ihania muistoja löytyy kodistamme joka puolelta mutta eteistilan seinällä taitaapi olla kenties ne "tapahtumarikkaimmat"...
Näissä kuvissa on mieheni ja minun syntymäkodit; toinen keskellä suurta kaupunkia ja toinen keskellä ei mitään. Lähtökohdat huikean erilaiset. Molemmilla kuitenkin niin yhteneväinen lapsuus kesäisine-aikoineen mummojen, sukulaisten, serkusten parissa! Näistä lapsuusajan kesistä on vain lämpöisiä muistoja!

3 kommenttia:

  1. Nuo lapsuusmuistot mummolasta on tosiaan aurinkoisia. :) Serkkujen kanssa siellä tosiaan sydämemme kyllyydestä kirmailtiin ja välillä varmaan ukin hermoillekin käytiin. ;) Ja mummo piti huolen, ettei kellekkään varmasti nälkä jäänyt. Voi niitä aikoja..

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli maaseudulla mukava asustella,ja varsinkin näin Joulun aikaan.Kuusi haettiin itse metsästä.Joulusaunaa lämmitettiin aattona monta tuntia.Joulusaunan jälkeen nautimme Joulupöydän antimista.Ja sitten tuli itse JOULUPUKKI.OI OI
    niitä aikoja !!!
    tortsu ja urtsu

    VastaaPoista
  3. Sanna, ihan samoilla muistoilla mennään!!! Kesät olivat aina aurinkoisia ja isovanhempien hermoja varmasti koeteltiin! Aina oli "ruoka-aika", vähän väliä kun syötiin jotain...sekä aina oli joku leikkikaveri sillä meitä serkkuja kun riitti.
    Tortsun ja Urtsun joulunaika kuullostaa niin ihanan perinteiseltä!
    Kiitos teille ihanista kommenteista ja lämpöisää lauantaita!!!

    VastaaPoista