Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

perjantai 12. marraskuuta 2010

Wiikonloppua...



Meillä alkoi tämä viikonloppu upeasti: "taksvärkkiläiset" olivat huolehtineet siitä...
toinen oli touhuillut huolehtien wiikkosiivoukset ja toinen oli leiponut sämpylät ja tehnyt salaatit koko perheelle valmiiksi kun tulimme kotiin!!! Ihanaa. Nyt sitä sitten ollaan nautittu illasta "kaupunkilaisittain" takkatulen ääressä.
Suurkiitokset rakkaille lapsilleni!

5 kommenttia:

  1. Kylläpä on kaunista ja romanttista...vauh..ihana istua noissa tuoleissa,minulla on samanlaiset,ostin ne Ikeasta...koti näytää erittäin viehettävältä vai lainailetko naapurien mööbeleitä...olisikin ihana sellainen vuokraus systeemi että "saanko lainata tätä seuraavat pari viikkoa"...

    VastaaPoista
  2. Kiitos...olisikin ihanaa, jos voisi lainailla mööbeleitä!
    Oikeassa olet, Ikeasta ovat nämä nojatuolit ja pidämme niistä paljon...ps.niissä on kätevät irroitettavat valkoiset päälliset, oikeat "joka äidin unelmat"!

    VastaaPoista
  3. Ompas kodikas tunnelma,varmasti koko perhe nauttii suunnattomasti kodistaan.Olen seuraillut blokiasi jonkin aikaa ja kyllä kurkistelen tänne jatkossakin useasti.
    Oletko muuten sisustus alalla? Käden jälki on niin kaunista.
    Hyvää jatkoa Sinulle.

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköstä edelleen:))minä tääl pähkäilen ja pähkäilen,että toimisiko puhtaan valkoiset sohvat meidän perheessä??kauneudesta kun pitää vähän myös kärsiä,heh.t.MK.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! "Ikävä kyllä" en ole sisustusalalla töissä vaan tämä on enemmänkin harrastus tai päähänpinttymä...välillä kyllä haaveilen siitä... mutta ala, jossa työskentelen on "lapsuuden haave-ammatti"!!!
    Puhtaan valkoiset toimivat "ihan samoin niinkuin muutkin värit", jos ovat pestäviä ja kestäviä! Suosittelen. Hyvää jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista