Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän herkkuja:



Pakkaspäivän herkkuihin
kuuluu ehdottomasti keitot.

Me teimme mieheni kanssa tänään
mausteista suikalelihakeittoa kera smetanan.

Suikalelihakeitto:

 pkt possunlihasuikaleita
(pkt possunkylkisiivuja)
puristettua valkosipulia
reilu litra vettä
lihaliemikuutioita maun mukaan
1 pussi perunasipuliseosta
paprika suikaleina
tomaattipyrettä maun mukaan
oreganoa
vastajauhettua mustapippuria
tabascoa maun mukaan
persiljaa maun mukaan
smetanaa

Ruskista lihat. Lisää paprika ja valkosipuli.
Anna hautua hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot
sekä mausteet. Keitä hiljalleen noin 15min.
Lisää perunasipuliseos. Jatka keittämistä 
kunnes perunat ovat kypsiä. Höystä valmis keitto
persiljasilpulla.
Tarjoa höyryävänä smetanan kera.



Ja keiton seuraksi leivoin herkullisia
juustoisia sarvia...
Yksinkertaisen maittavaa kotiruokaa!

Tämän ohjeen bongasin ihanalta
työkaveriltani:

Voiset juustosarvet:

5dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
1/2dl juustoraastetta
1/2tl suolaa
100g voita
25g hiivaa
2dl maitoa

Nypi kuivat aineet keskenään.
Lisää lämmin maito-hiivaseos edellä mainittujen
joukkoon. Taputtele taikinasta pyöreä ja jaa/leikkaa ympyrästä
sopivan kokoisia paloja, jotka rullaat "sarviksi".
Minä voitelin sarvet munalla ja ripottelin päälle
vielä seesaminsiemeniä.
Ps. Suosittelen tekemään suoraan tupla-annoksen
sillä nämä ovat niiiiiin hyviä!!!


Tänään meillä on "tyttöjen-ilta" sillä mieheni lähti kavereidensa kanssa
lätkäpeliä katsomaan, meidän iltaamme kuluu leffojen lisäksi saunomista
ja muutamia ihania hoitoja olisi vielä tarkoitus tehdä saunanlämmöstä
nauttien.

Rentouttavaa illanjatkoa ja
huomenna äänestämään!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti