Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 8. helmikuuta 2011

Arki-iltaa

Tämä ilta on mennyt tyystin kotitöitä tehden ja sitähän meillä riittää! Muistelin tuossa kotitöitä tehdessä miten meillä lapsena siivoiltiin AINA viikonlopun aluksi, se siivous tarkoitti, että matot vietiin ulos ja tampattiin sekä lattiat luuduttiin kontaten. Voitte uskoa kuka siellä konttasi...no äitini tietysti. Ihanaahan se oli sitten kun paikat oli puhtaat ja syötiin hyvin; vähän parempaa ruokaa kuin arkisin sekä yleensä äitini vielä leipoi herkkujakin tarjolle. Silloin ajattelin, että otan kyllä itse vähän rennommin nämä kotihommat kun muutan omaan kotiin. No, ei ole omena kauaksi puusta pudonnut, sillä en osaa fuskata yhtään vaan yhtä tarkoin sitä omaa kotiaan hoitaa! Ihan ei nyt kontaten lattioita luuttua, eikä läheskään joka viikonloppu ja mattojakaan ei oikeastaan montaa ole mutta kyllä sitä huomaa itsestään, että miten kodin viihtyvyys vaikuttaa myöskin omaan hyvinvointiin. On mukavaa touhuta ja laittaa omaa kotia viihtyisäksi koko perheelle.

Kotitöitä tehdessä on ihanaa kun ympärillä on merkityksellisiä juttuja joihin ajatukset hauskasti saattavat ajautua...ja joita on myös ihana katsella sekä vaikka käyttääkkin! Iloa kotihommiin!!!


Kyökistämme löytyy minun wanha essuni ja siihen olen laittanut vanhempieni vihkikuvan muistuttamaan meitä aika monestakin asiasta ;o)


Essun olen saanut muistoksi/tuliaiseksi eräältä hyvin läheiseltä ihmiseltä, jonka kanssa tehtiin hienoa työtä valmistumiseni jälkeen!


Fun to wash.. muistuttaa minua, että näihän se on!


Kokeilin huvikseni kesken kotitöiden, että käviskö essuni sittenkin piristämään kodinhoitohuonetta?


Kodinhoitohuoneesta bongattu wanha vasu...ihan silmäniloksi!

2 kommenttia: