Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 1. helmikuuta 2011

Kirje serkultani!

Sain eilen serkultani yllättäen kirjeen; oikein sellaisen "wanhanajan" käsinkirjoitetun, paksun kirjeen! Oli aivan ihanaa avata ja lukea kirjeestä heidän kuulumisia ja voitte uskoa, että luin kirjeen useampaan kertaan! Kirjeessä oli myös nippu valokuvia serkuistani; meitä kun on aika liuta serkuksia; nyt tunnistaisin varmasti kaikki kadulla mikäli vastaan tulisivat ;o)
Lisäksi kirjeessä oli valokuvia omasta perheestäni ja vanhemmistani sekä ihania pienen pojan piirustuksia! Wou. Laitoin valokuvat peiliin, mistä voin aina vilkaista heitä kaikkia yhdellä silmäyksellä, kätevää eikö totta.
Wanhanajan kirje- tunnelmaa...
Walokuvat pääsivät paraatipaikalle
Yksi pienen pojan ihanista piirustuksista...alla on muuten kirjeen lähettämän serkkutyttöni äidin minulle tekemä pieni esiliina, joka roikkuu meillä tällä hetkellä kodinhoitohuoneessa.
Ps. Olisipa hauska järjestää yhdessä "serkustapaamiset"...

6 kommenttia:

 1. Näinä facebook ja blogi aikoina kirjeen saaminen tuntuu mukavalta! Itse laitan aina silloin tällöin postikortteja tutuille,niissä on sitä tunnelmaa..

  VastaaPoista
 2. Naulan kantaan osuit ystäväni, jälleen kerran! Siispä kirjeitä ja kortteja kirjoittelemaan...

  VastaaPoista
 3. Tästä tuli ihan itsekin hyvälle tuulelle:kirjeen saaminen.jes!! Eipä ole muuten sellasta vuosiin tainnut tipahtaa postilaatikkoon.Aikoinaan niitä tuli melkein päivittäin:) Ihanaa keskiviikko päivää Sinulle:)) t.MK

  VastaaPoista
 4. Kiitos MK, mukavaa illanjatkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
 5. Serkustapaamista kannatetaan täällä! Jotain puhetta on ollutkin, ei muuta kuin tuumasta toimeen:)Ihana tämä sinun blogisi.

  t.Helena-serkku

  VastaaPoista
 6. Hienoa Helena! Eiköhän ruveta porukalla puuhaamaan!!! Olisipa mukavaa saada serkukset kokoon; samaan paikkaan ja vieläpä samaan aikaan ;o)
  Eli eikun keikun tuumasta toimeen...
  ps. Kiitos kommentistasi...

  VastaaPoista