Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger



"The Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Sain tämän upean yllärin tunnustuksen "Huumilta", joka pitää omaa upeaa "koonto" -nimistä blogia, kannattaa käydä tutustumassa hänen: "ajatuksiin arjesta, tekemisestä ja hurahtamisesta."





Milloin aloitit blogisi?

Konkreettisesti aloitin blogini pidon viime vuonna ja ajankohta taisi olla lokakuun loppua...arjen piristykseksi siihen pimeimpään vuoden aikaan, taisi olla mottoni. Lopullisen kipinän aloittaa oma blogi tuli eräältä ihanalta ystävältäni, joka soitti minulle vain viikkoa ennen kun aloitin tämän harrastuksen...
Olin jo tosiaan pitkään miettinyt ja puhunut oman blogin aloittamista mutta syystä, jos toisesta se siirtyi ja siirtyi kunnes mieheni sanoi eräänä perjantai-iltana, että ruvetaanko tuumasta toimeen ja, että hän auttaa minulle tämän niin viheliään tekniikan kanssa!!! Istuimme tunti tolkulla ja teimme tosiaankin töitä, että saimme blogini aloituskuntoon! Tähän siis tarvittiin hiukan tukijoukkoja, että homma lähti aluille...



Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Valkoinen koti kaupungissa on lähinnä sisustusblogi, wanhaa ja valkoista tavaraa kuvien ja tarinoiden kera sekä kirjoittelen lisäksi elämästämme kaupungissa yhdessä mieheni ja kolmen lapsen kanssa! Olen kiinnostunut tapahtumista ja menoista lähellä ja kaukana; yhdessä perheenä tai sitten ihan kaksistaan, joten päivittelen myöskin erilaisia tapahtumia blogiini. Perhe-elämää käsittelen ihan arkisissakin jutuissa, sivuten ruokia, kattauksia yms. kaikkea siis maan ja taivaan väliltä perheen äidin rooliin kuuluvien juttujen kera.



Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Ehkäpä näitä bloggaamiani juttuja ei kannata lähteä vertailemaan muihin vaan tämä
blogi on minun näköinen ja kertoo minulle tärkeistä ja kiinnostavista asioista!!!



Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olen aina pitänyt enemmän tai vähemmän päiväkirjaa tai niinkuin viime kesä meni lokikirjaa täytellessä (tosin hiukan omanlaisen näköisestä lokikirjasta oli nyt kyse!), töissäkin kirjaan omanlaisia kansioita ;o)... joten kirjoittamisen tarve kait tähän ajaa! Seurattuani sisustus-aiheisia blogeja; ( aiheena nämä ovat lähellä sydäntäni ) on siitä jäänyt kytemään ajatus omasta blogista ja sen pitämisestä.



Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En tällä hetkellä mitään. Vuodenvaihteen jälkeen raikastin blogini taustan täysin valkoiseksi (KAS KUMMAA, valkoiseksi?)






"The Gorgeous Blogger"-palkinnon haluan edottomasti antaa tärkeälle ystävälleni ja ihmiselle, joka soitti minulle vain viikkoa ennen kuin aloitin oman blogini tekemisen ja valoi minuun rohkeutta moneltakin suunnalta aloittaa tämä blogi ;o)

Ole hyvä "Camilla" ja blogisi: "step by step" -joka saa syvällisetkin ajatukset
virtaamaan!!! Olet ehdottomasti ansainnut tämän palkinnon!

8 kommenttia:

  1. Yhyyy....täällä yksi piristystä kaipaava ihminen luki tätä,ja voih....KIITOS:)))))olen otettu <3 Elämä ei juuri tänään näytä valoisalta (vaikkakin ulkona on huippu keli!) ,mut nyt kyllä Sinä toit auringonsäteitä päivääni.ISO HALI:) t.MK

    VastaaPoista
  2. Kiitos Milla vinkistä ja onnea molemmille bloggareille! Kävin jo kurkkimassa Camillan blogia. Tulin oikein hyvälle mielelle, kun juttujanne lueskelin :) Siellä entiset ihanat naapurini...siis toist puolt kenttää :)muutama vuosi sitten. Meillä täällä valkoista vaan, kun ikkunasta ulos katsoo noita mahtavia, valkeita lumikinoksia, jotka ympäröivät meidän maalaismaisemaa. Sydämiä ja enkeleitä meilläkin on ja onnellinen perhe. Maaseudun rauha, mökki ja perhe...siinä meidän onnellisuuden avaimet! Minulle riittää, kun luen näitä teidän juttuja, niissä on asiaa ja sanomaa joihin voi samaistua. Muistelen teitä päivittäin ihanat ystäväni, jotka olette säilyneet sydämessäni. Kaikkea hyvää teille molemmille täältä valkeiden hankien keskeltä!

    VastaaPoista
  3. wau,"toiselta puolelta kenttää" -tunnistin....nää Millan jutut ja kuvat on niin ihania,että en edes kehtaa omiani mainita.Pitää varmaan terästäytyä,oikeesti:)) Ihanaa alkavaa kevättä molemille entisille naapureille....hali t.MK

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon ja halit myös sinne teille koko perheelle! Täällä minulla päivät kuluu edelleen pienten jalkojen tömistellessä ympärillä :) Muistelen usein niitä eskariaikoja, kun olit meille suureksi avuksi...nyt on omat lapset jo niin isoja...aika kuluu liiankin sukkelaan. Kevättä odotellessa iloisin mielin! Halit myös Millalle!

    VastaaPoista
  5. HAA.. no mutta ketkäs ne siellä jutustelee!!!
    "Oi, niitä aikoja, oi niitä aikoja..."

    Ihanaa, ihanaa kuulla sinustakin ystäväiseni sieltä maaseudun rauhasta. Mukavaa, että elämänne on mallillaan ja enkä kyllä yhtään epäilekkään kun on kyse SINUSTA ja mahtavista puitteistanne!!!
    Ettet sinäkin "rupeaisi" blogin pitoon vaikka sieltä... mökki-tapahtumistanne? Ennen ja jälkeen kuvista saisi aikaiseksi jo vaikka mitä!!! Laita mietintään.

    Minä täällä edelleen sairaan lapsen kanssa kotona...no jospa se tästä.

    Haleja teille molemmille ja terveiset perheillenne!

    Ja ihanaa alkavaa MAALISKUUTA kaikille!!!

    VastaaPoista
  6. Pikaista paranemista sinne teille!!! Jätän kyllä suosiolla nuo blogihommat muille, samoin "kaikenkarvaiset" naamakirjat :))) eivät ole minun juttuja, vaikka nyt tätä blogiasi käynkin ahkeraan "kurkkimassa". Kait minun kohdallani sitten se sanonta pitää paikkansa, kel onni on se onnen kätkeköön, mutta ihan hyvässä hengessä. Aineksia kyllä löytyisi vaikka minkälaiseen romaanin, mutta talletan ne omaan "sydämeni blogiin". Kevät keikkuen tulevi! Mukavaa maaliskuuta myös kaikille!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos!
    Melkein arvasinkin, että kutakuinkin näin vastailisit mutta "yritys hyvä kymmenen"... ;o)

    Ihanaa, taas ollaan lähempänä kevättä...

    VastaaPoista