Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Joulua pois!


Tänään se sitten tapahtui; aamupalan jälkeen rupesin siivoilemaan joulua pois! Tulimme juuri vintiltä kun veimme joululaatikot odottamaan seuraavaa joulua...sinne ne jäi siistiin pinoon. Jotenkin haikeaa mutta toisaalta on kivaa palata arkeen ja arjen hyviin rutiineihin! Ja mikä parasta, niin kevättä kohti mennään! YES!

7 kommenttia:

 1. Samanlaiset puuhat täälläkin ja tunteet.On jotenkin "pudistavaa" saada joulu pois,ja normi koti kuntoon.Ja innolla taas voi alkaa odottamaan uutta joulua:)) (minulla kyllä kuusi odottaa tossa nurkassa laatikossa,että mies tulisi ja "runnoisi" sen sopivaksi että laatikon kansi menis kiinni,heh)
  Mut KEVÄT,voi sitä minä odotan koko sydämestäni!!!!!!!!!!!!
  Odotetaan yhdessä sitä:) t.MK

  VastaaPoista
 2. Olen huomannut, että meillä on monesti samanlaiset puuhat, tunteet ja ajatukset! Hauska juttu! Mikäs tässä yhdessä odotellessa...
  ps. Joko oot ottanut kuvat sohvista?

  VastaaPoista
 3. Meillä lensi kuusi ulos myös heti uudenvuoden jälkeen..karisi neulaset niin että juhannuksena varmaan vielä löytyy nurkista.. Jep kevät, tule jo! (on kyllä hiukka pitkä aika vielä mutta saahan sitä unelmoida..melkein ostin tulppaani kimpunkin kaupasta sunnuntaina..en sitten kehdannut vielä, oisko tuo ollut vähä aikasta..kohta nappaan kyllä matkaan,ei malta odottaa..)

  VastaaPoista
 4. Hyvää Vuoden jatkoa! Joo kyllä meilläkin kuusi jo humahti ulos,ihmeen nopeasti neulaset alkoivat varista meidänkin kuusesta,ihmeellisiä kuusia nykyisin.Päivät on jo ihan huomattavasti jatkuneet,että kevät tosiaan on minunkin mielessä.Täällä etelässä vaan on hurjasti lunta,toivottavasti ei sataisi lisää.

  Täältä pakkasesta terveisin "Pisara"

  VastaaPoista
 5. Meillä ei neulasia löydy, sillä kätevästi sujahti kuusemme laatikkoon! ;o)
  Minä olen jo laitellut muutamiin kohtiin tulppaaneja!!! Nappaa vaan Anu ensi kerralla kimppu mukaan...päivän piristykseksi!
  Täälläkin alkaa päivät hitaasti mutta varmasti valostua...pienin askelin tosin. Illanjatkoja teille molemmille!

  VastaaPoista
 6. Meillä ei joulu synny ilman oikeaa kuusta ja sen ihanaa tuoksua...siitä se joulu syntyy! Kerrostalossa tietysti helpompi vaihtoehto tuo muovikuusi käsitellä.

  VastaaPoista
 7. Kyllä meilläkin oli "joskus muinoin" oikea kuusi ja se on totta, että aito kuusi tuoksuineen tuo jouluntuntua ja varmaan haetaan aito kuusi torilta mikäli joulunpyhät vietämme kotona ;O) mutta on tuossa "laatikkokuusessakin" omat hyvät puolensa!!!

  VastaaPoista