Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lapsuusmuistoja


Tänään nuorin tyttäreni on ollut kipeä, joten istuimme vanhan suuren arkun ääressä ja katselimme aikamme kuluksi valokuvia...arkullinen täynnä ihania muistoja! Sieltä löytyi myöskin tämä minun lapsuudenkuvani. Siinä kuvassa olen kolmen, ehkä neljän vanha. Istun minun mummolani rappusilla, joka oli siihen aikaan kesäkäytössä. Kuvassa on kesä parhaimmillaan ja minulla on kaunis pallokuosinen mekko päällä. Hiukset valtoimenaan ja tennarit jo menoillaan kohti uusia leikkejä! Omat muistot lapsuusajoilta ovat lämpöisiä ja onnellisia.

4 kommenttia:

  1. On ihan kuin nuorimmainen tyttäresi istuisi tuossa kuvassa.Olette kyllä niin saman näköisiä pienenä olleet.
    Halit hänelle ja pikaista paranemista.
    toiv.tortsu ja urtsu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, otamme tuon kohteliaisuutena;
    sillä istumme nyt molemmat lukemassa tätä viestiä.
    Terkkuja teille molemmille!!!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on ihana kuva ja eipä ole ulkonäkökään muutakuin jalostunut,mutta ihan tunnistettava olet tuosta kuvasta..eikä tuolloin viellä murkkuikäisten huoletkaan pahemmin olleet tiedossa..terveisiä kaikille ja pikaista paranemista pikku neidille...ek

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanasta kommentista EK ja naulan kantaan osuit ja "upposin"! Meillä täällä erittäin värikästä ja sanoisinko, että tapahtumarikasta elämää eletään mutta oikeastaan kaikesta nauttii "jostakin kumman syystä täysillä". Äitinä epäilen, että tulen varmasti kaipaamaan näitäkin aikoja niinkuin yleensä mennyttä aikaa... onneksi olen aina pitänyt menosta ja meiningistä!!! ;o)
    Terveiset menevät perille.

    VastaaPoista