Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

maanantai 17. tammikuuta 2011

Koti-ovi käyKoti-ovi on meillä kovassa käytössä; tuntuu, että se käy lähes koko ajan! Nuoriso kulkee siitä kavereineen, nuorinmaisemme kaverit ovat alkaneet tulla lähes päivittäin leikkimään tai sitten hän lähtee kaverin luokse leikkimään! Me kuljetaan harrastuksissa, kaupungilla, töissä tai milloin missäkin! Ystävämme ja sukulaisemme piipahtelevat luonamme. Koiramme kulkee ulkoilemassa..."Kuka tuli" kuuluu usein kun ovi käy tai sitten ryntäämme vastaamaan ovipuhelimeen!!! Näin ollen on mukavaa kun tavarat, vaatteet ja kengät ovat omilla paikoillaan eikä eteisaula ole kuin pommin jäljiltä. On mukavaa tulla kutsuvaan kotiin! Tänään tulin ajatelleeksi, että ensisilmäyksellä meiltä löytyy useampia sydämiä heti sisään astuessa... sydämellisesti tervetuloa!

4 kommenttia:

 1. Kyllä siitä ovesta ollaan tupsahdettu eräänkin kerran tupaan..aina on ollut sydämellinen vastaanotto! Ovisummerin soittokin on jo varmaan teille tuttu..

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kommentista, Anu! Todellakin kolmesta pitkähköstä soitosta tunnistamme jo sinut kaikki!!! "ÄITII, Anu tulee": huudetaan heti meillä...kun sinä soitat oman soitto-äänesi summerilla. Ja tottahan toki, siinä sinä seisot hetken päästä ovensuussa täynnä elämää ja puhetta, käsieleitä sekä suurpiirteisiä ilmeitäsi unohtamatta! Olet kyllä unohtumaton pakkaus niin aito ja ihana ihminen!!! Kiitos, että olet olemassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos,oli päivän pelastus lukea tuo..kun saa aina vähän väliä kuulla tuon ihanan 3 veen suusta miten äiti on ihan tuhma ja tylsä ja epäreilu..joo,mutta tätä tää elämä on,kaikkine sävyineen!

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla, että "pelastin päiväsi"!!!
  Terkkuja sille kolme veelle!!!

  VastaaPoista