Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Wanhan tuolin tarinaSohvamme vieressä toimii apupöytänä wanha puutuoli. Ostin sen aikoinaan eräältä vanhalta ystävälliseltä pariskunnalta, joka muutti isommasta pienenpään ja myivät näin ollen paljon kauniita tavaroitaan. Tuoli on alkuperäisessä kunnossa ja kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tuolin päältä löytyy meiltä kaukosäätimet!
Lisäksi valkeassa puulokerikossa on muutama "ajankohtainen" lehti; toinen niistä on painettu samana vuonna kuin tämä meidän talomme on valmistunut ja on hauskaa luettavaa lähinnä työpaikka-/asunto-osioiden kohdilta! Olen laittanut vielä muutaman kauniin wanhan pullon koristeeksi, joista vihreä pullo jo lupailee kevättä herkullisessa värissään!

2 kommenttia:

 1. Oiskohan toi penkki ostettu minunkin tuntemilta ihmisiltä?muistelen,että teit sillon tollaisen löydön.Me ostettiin samanlainen myöhemin kirpparilta tytölle,tai nykyäänhän se toimii meidän makkarissa tasona.
  Iloa ja valoa tähän viikkoosi ja hali:))
  t.MK

  VastaaPoista
 2. Varmaan samat "ihanat vanhukset", oikein muistelet...itseasiassa ostin heiltä kaksi samanlaista tuolia ja muutaman muunkin ihanan pikkujutun!
  Kiitos samoin, sinullekkin!!!

  VastaaPoista