Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

tiistai 25. tammikuuta 2011

Wanhan taulun tarina


Tämän taulun tarina sai alkunsa vähän erikoisemmasta paikasta. Muistan elävästi erään lapsuuspäivän jolloin isäni lähti viemään roskapussia silloisen asuntomme roskikseen. Roska-alue oli aidattu ja siellä sisällä oli yksi iso vihreä "roskalava",
jossa oli monta päältä avattavaa luukkua. Yhden luukun aukaisulla näki laajalle alueelle lavan sisälle. Muistan sen hyvin sillä leikimme monesti piilosta ja yksi parhaista paikoista löytyi juuri sieltä! No, isä tuli roskien vienti reissulta kädessään tämä taulu. Minä ihastuin jo pienenä tyttönä siihen ja muistan kuinka monesti mietin tätä taulua katsellessani, että kuinka joku voi heittää sen roskiin!? Pienenä minulla oli tapana pyydellä, että sitten joskus kun muutan omaan kotiin niin saisinko sitten tuon tai tuon tai, ehkä tuon? Tämän minä sain!
Taulu on minulle hyvin tärkeä, ehkä enemmänkin sellainen tunne-juttu mistä ei voi koskaan luopua, sillä siihen liittyy minulle hyvin vahva tarina ja oma erikoinen lapsuusmuisto. Arvaatteko mitä mieltä oli alkuun äitini tästä löydöstä?

2 kommenttia:

  1. Tuo samanlainen taulu löytyy myös appivanhempieni seinältä! Aika hassu juttu! By the way;olipas tammimarkkinoilla vilakka keli ja karvareuhka ukkoa tori täynnä!Käyhän katsastamassa!

    VastaaPoista
  2. Huomenna ystäväni, huomenna, laitan minäkin karvareuhkan päähäni ja suuntaan heti töiden jälkeen tammimarkkinoille!!! Tänään jo vilistin siitä ohi ja fiilistelin, että huomenna!
    Ps. Hauska juttu, tuo taulu...että on meillä samanlaiset! Illanjatkoja.

    VastaaPoista