Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uusin avotakka ja kuukauden kattaus
Olipa ihana tulla töistä kotiin kun uusin avotakkalehti oli tullut...sain lehtitilauksen ihanalta anopiltani joululahjaksi!!! Suurkiitokset hänelle vielä kerran! Siinäpä se sujui mutkattomasti tämä ilta lehteä lukiessa punaviinilasin kruunatessa iltaa...lehdestä bongasin hyvän idean, jota pitää ihan käytännössä kokeilla; lehdessä vinkattiin käyttämään kattauksessa esim. wanhojen lehtien tai kirjojen sivuja...Täytyypä käydä viikonloppuna pyörähtämässä kirpputorilla!

3 kommenttia:

 1. Hyviä lukuhetkiä sinulle sekä kauniita kuviakin on mukava katsella.olethan ilmeisen idearikas ja ehkä löydät kyseisiltä sivuilta jotain uusia ideoitakin,usein pienetkin viriävät vinkit saavat ihmeitä aikaan koko kodin hyväksi...kiitos blogistasi..

  VastaaPoista
 2. Joulu loppuu lopsis loppaiaiseen, vaikka sanonta kuuluukin että hyvä Tuomas joulun tuopi,paha Nuutti joulun viepi..vai miten se meni.Meillä loppiaiseen liittyy hyviä muistoja koska esikoisemme ristiäispäivä oli loppiaisena, nyt täällä palaa taas kastajaiskynttilä niinkuin joka vuosi tähän aikaan. Nyt tuo lapsonen jo tuossa touhuaa pikkusisarensa kanssa lattialla, huh huh, aika vierii! Mukavan lahjan olet "joulupukilta" saanut, itse olen saanut aikanaan Kodinkuvalehden joka tulee edelleen. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Mikäs tässä "lehteä lukiessa ja ideoita imiessä"...se on totta, että pienetkin vinkit saavat ihmeitä aikaan!!!

  Anu: Mukava kuulla, että siellä nautitaan loppiaisesta...tosiaankin niin tuo aika vaan vierii hurjaa vauhtia eteenpäin! Taitaa se teidän nuorinkin alkaa jo liikkua, joten kohta alkaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita syntyä äidin ja isin iloksi! Terkkuja teille kaikille!

  VastaaPoista