Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

torstai 6. tammikuuta 2011

Siivousinspiraatio iski!Tänä aamuna iski luihin ja ytimiin siivousvimma, niinpä tein suursiivouksen! Ihanaa kun sai kaikki vuodevaatteet yms. pakkaseen ja paikat tip.top. Voi miten mukavaa on kun joskus oikein nauttii tälläisistäkin päivistä!

4 kommenttia:

 1. Sama täällä sai viimeisetkin joulutavarat lähteä kotoa ja mökiltä! Siinä oli hyvä siivota samalla vähän perusteellisemmin kotia kuntoon. Uskomattoman pitkä on päivä tänään ollutkin ja kerennyt vaikka mitä tekemään...saunottukin on jo aikaa sitten...että joskus sitä vain kerkeää enemmän! Onneksi kevättä kohti mennään ja päivät pitenee :)

  VastaaPoista
 2. Siivous on kivaa,kun siihen iskee into,mutta jos se on väkinäistä niin....plääh.Mulle se muuten iskee usein sillon,kun olen käynyt jossain kylässä,heh.Sit on kiva ruveta laittamaan omaa nurkaa kuntoon.
  Mut koitan pitää peruskuntoa yllä,ja aina kun laitan läskiksi niin joku vieras piipahtaa eteisessä tai kahvillä....on se kumma juttu.Ja selitä siinä sit,että yleensä mul on koti kunnossa,ha haaa,kuulostaa hiukan epäuskottavalta.
  Ihanaa iltaa! -MK

  VastaaPoista
 3. Mulle siivous on aina pakkopullaa, eikä minua saa siihen puuhaan ihastumaan millään. :( Siisti koti on mukava ja siisteydestä tykkään, kun vaan joku muu kävisi sen ikävän puuhan aina suorittamassa. Itse se on vaan välillä pakko suoriutua siihenkin hommaan. Saisikohan tuota Millan energiaa ostettua jostain? :)

  VastaaPoista
 4. Tosiaankin, se pitää tuntea luissa ja ytimissä niin silloin se siivouskin maistuu!!! Oikea musa taustalle heti imuroinnin jälkeen niin mikäs siinä silloin ;o)
  Kiitos Sanna hauskasta "Milla-energiasta"... se voi olla hyvästä mutta joskus se on myöskin aika rasittavaa...varsinkin läheisille! ;o) Sillä yksinhän ei ole kiva touhuta mitään vaan aina niihin houkutellaan ainakin rakas mieheni mukaan... kaksin aina kaunihimpi! Eilen tosin mieheni karkasi salille!

  VastaaPoista