Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

Wanhaa ja valkoista elämää keskellä kaupunkia!

torstai 27. tammikuuta 2011

MarkkinatunnelmaaTänään läksin suoraan töistä tammimarkkinoille. Karvareuhka oli tarpeen sillä sen verran on kylmä ilma! Mukavaa ja leppoisaa tunnelmaa oli tori täynnä. Kotiinviemisiäkin löytyi: perinteinen "viipurin rinkeli", muutama pussi ihania vesirinkeleitä; on muuten meidän perheen herkkua, kunnon kotimaiset kintaat nuorimmaiselle sekä muutama kauppahalli-juttukin tuli hankittua, tosin lähinnä lahjaksi ;o)

7 kommenttia:

 1. Jo se on karvareuhkan ettiny varastosta päähän! No,näillä keleillä se onkin perus settiä.. Eikun jollotellen kohti viikonloppua! Ja lauantaina sitten kaikki äänestää Saletisti natsaa!

  VastaaPoista
 2. Ja huomattavaa on, että myös karvareuhka on valkoinen.. :) Kyllä näillä tämän talven keleillä tuollainen hattu on varmasti tarpeen.

  Anu, kyllä munamies on vienyt meikäläisen sydämen. ;) Vaikka mister Mallorca onkin alunperin savon poikii, eli tulee hyvänä kakkosena.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tässä komeassa karvahatussa "Saletisti Natsaa", on se vaan niin lämmin juttu näillä pakkasilla.

  Terveisiä vaan täältä "Saletisti Natsaa FANI"

  VastaaPoista
 4. Mistäs olet tollaisen karvamyssyn hankkinut?
  Kyllä varmaan pysyy korvatkin lämpiminä tallaisilla ilmoilla.
  Ja noi vesirinkilät ne ovat myös meikäläisen herkkuja,kyllä teillä on ollutkin herkku hetki.
  Kyllä minunkin mielestä paras on "Saletisti natsaa",että eiköhän näppäillä puhelimet pirisemään.

  VastaaPoista
 5. Apua!!! Keistä ne puhuu? Nyt on kyllä meikäläisellä iso aukko sivistyksessä...tänä viikonloppuna pitänee tämä asia korjata, että tietää mistä ne ihmiset puhuu!!!

  Paras kylmänkelin hattu on ehdottomasti karvareuhka! Siihen kun lisää huopatossut niin enään jää kaipaamaan pilkkihaalaria...hankitaanko porukalla sellaiset? Reuhkan löysin muuten Fiorellasta...
  Oikein mukavaa wiikonloppua teille kaikille!!!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se vaan ykkönen on se rakennusmestari..mikähän se olikaan nimi?,ja Keruu vaimokin on hommassa mukana vaikka onkin "ruma",joten saletisti natsaa saa kohta potkut...

  VastaaPoista
 7. Minun täytyi tulla kommentoimaan vielä, että nyt tiedän keistä ne ihmiset oikein puhuu! Eilen katsoin kyseisen ohjelman ensimmäistä kertaa ja täytyy todeta, että minä ihastuin "munamieheen"; symppis ja niin kompaktin kokoinen heppu!
  Suloista sunnuntainjatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista